Question
Səmada qazandığım pul
- agnellaora
- Auteur du sujet
- Nouveau membre
-
Réduire
Plus d'informations
- Remerciements reçus 0
il y a 2 semaines 1 jour #37443
par agnellaora
Səmada qazandığım pul a été créé par agnellaora
Həmin gün işdən çıxanda çox yorğun idim. Bütün günü kompüter qarşısında oturmuşdum, gözlərim qızarırdı. Evə gəldim, duş qəbul etdim, yemək yedim. Sonra divanda uzandım, televizoru açdım. Heç nə maraqlı yox idi. Kanalları dəyişirdim, birində xəbərlər, birində film, birində veriliş. Darıxdım.Telefonumu götürdüm, dostlara yazdım. Kimsə cavab vermədi. Hamı məşğul idi. İnternetdə gəzməyə başladım. Bir reklam gördüm, maraqlı adı var idi:
mostbet aviator giriş
. Nədir bu aviator, deyə düşündüm. Açdım baxdım. Oyunun adı Aviator idi. Təyyarə uçur, sən də mərc edirsən nə qədər uçacaq. Sadə və maraqlı.Giriş etdim, qeydiyyatdan keçdim. Adımı, nömrəmi yazdım, bir neçə dəqiqəyə artıq oynaya bilərdim. 15 manat yüklədim hesaba. Düşündüm ki, sınaqdan keçirim, görüm nədir bu. Oyunu açdım. Ekranda kiçik bir təyyarə var idi, qalxmağa başlayırdı. Altında rəqəmlər artırdı – 1.2x, 1.5x, 2x. Nə qədər çox gözləsən, bir o qədər çox qazanırdın, amma təyyarə birdən partlaya bilərdi.İlk mərcimi etdim – 1 manat. Təyyarə qalxdı 2x-ə qədər, çıxdım. 2 manat qazandım. İkinci mərc – 2 manat, 3x-ə qədər gözlədim, çıxdım. 6 manat qazandım. Xoşuma gəldi. Üçüncü, dördüncü, beşinci... Ardıcıl udurdum. Bir saat ərzində hesabımdakı pul 100 manata çatdı.Ürəyim döyünürdü. Bu oyun məni ələ keçirmişdi. Hər dəfə təyyarə qalxdıqca ürəyim də onunla qalxırdı. Hər dəfə çıxmaq qərarı verəndə əllərim əsirdi. Və hər dəfə qazandıqca daha çox oynamaq istəyirdim.Saat gecə 12-yə yaxınlaşırdı. Mən hələ də oynayırdım. Hesabımda 150 manat var idi. Qərar verdim – son mərc, böyük mərc. 50 manat qoydum. Təyyarə qalxdı. 1.5x, 2x, 3x, 4x... Çıxmalı idim, amma gözlədim. 5x, 6x, 7x... Artıq çıxmaq qorxulu idi, amma gözlədim. 8x, 9x, 10x! Çıxdım. 500 manat!Ekrandakı rəqəmlərə baxdım və donub qaldım. 500 manat. Bir gecədə, 15 manatla başlayıb 500 manat qazanmaq. Bu necə ola bilərdi? O an anladım ki, bu qədər kifayətdir. Dayanmaq vaxtıdır. Dərhal pul çıxarma əməliyyatına başladım. 500 manat. Bank kartıma.Səhərə qədər yata bilmədim. Fikirləşirdim – bu pulla nə edəcəm? Borclarım var idi, bir hissəsini ödəyərəm. Anama 100 manat verərəm. Özümə də bir şey alaram. Səhər tezdən SMS gəldi: "Hesabınıza 500 manat köçürülmüşdür". İndi inandım. Bu həqiqi idi.İşə gedəndə özümü fərqli hiss edirdim. Yorğun idim, yatmamışdım, amma xoşbəxt idim. Heç kimə bir şey demədim. Sadəcə öz bildiyim bir sirr kimi saxladım. Həmin gün işdə fikirləşirdim – axşam nə edəcəm? Yenə oynayacam? Yoxsa dayanım? Qərar verdim – bir müddət oynamayacam.Həftəsonu anama getdim, 100 manat verdim. Çox sevindi, soruşdu hardan aldım. Dedim: "Bonus aldım işdə". İnandı. Özümə yeni ayaqqabı aldım, bir də kitablar. Qalanını banka qoydum. O gündən sonra münasibətim dəyişdi. Başa düşdüm ki, bu oyunlarda əsas şans deyil, əsas özünü idarə etməkdir.Bir ay sonra yenə oynadım. Amma bu dəfə ehtiyatlı idim. Kiçik mərclərlə başladım, qazandıqca sevindim, uduzduqca üzülmədim. Artıq bilirdim ki, hər gecə belə olmur. O gecə xüsusi idi. O gecə təyyarə mənim üçün uçdu.İndi hərdən o gecəni xatırlayıram. Necə divanda uzandığımı, televizora baxıb darıxdığımı, təsadüfən mostbet aviator giriş etdiyimi. Və sonra – o an, təyyarə 10x-ə çatanda, mən çıxmaq qərarı verəndə. O an ürəyim dayanacaq kimi döyünürdü. Və qazandım.Dostlarıma bu hekayəni danışanda bəziləri deyir: "Aviator oynayırsan? Mən də oynayıram". Bəziləri isə deyir: "Şanslısan". Mən deyirəm: "Bəlkə də". Amma bilirəm ki, şansdan daha önəmlisi var – özünü idarə etmək. O gecə mən özümü idarə etdim. Dayanmağı bildim. Və bu, ən böyük qazanc idi.Hələ də oynayıram, amma artıq təcrübəli oyunçuyam. Aviator mənim sevimli oyunumdur. Hər dəfə təyyarə qalxanda ürəyim döyünür. Hər dəfə qazandıqda sevinirəm, uduzduqda üzülmürəm. Çünki bilirəm ki, əsas əylənməkdir. Və mən əylənirəm. O gecəki kimi olmasa da, yenə də əylənirəm. Və bu, mənim üçün yetərlidir.
Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.
Temps de génération de la page : 0.054 secondes
- Vous êtes ici :
-
Accueil
-
forum
-
PowerShell
-
Entraide pour les débutants
- Səmada qazandığım pul