Question Vakars, kas mainīja manu skatījumu uz veiksmi

Plus d'informations
il y a 1 jour 23 heures #308497 par agnellaora
Sēžu pie sava virtuālā galda, kamēr aiz loga Rīgas lietus klusi klauvē pie palodzes. Pagājušā gada oktobris bija pelēks un mitrs, tāds, kas liek meklēt kaut ko, kas spēj izgaismot ikdienu. Man ir četrdesmit divi, esmu projektu vadītājs būvniecības uzņēmumā, un mans darbs prasa precizitāti, grafikus un bezgalīgas tikšanās. Vakaros mans prāts meklē pretējo — kaut ko neparedzamu, vieglu, tādu, kur nekas nav jāplāno. Tā es pirms diviem gadiem atklāju online kazino. Nevis kā veidu, kā pelnīt, bet kā vietu, kur varu vienkārši ļauties nejaušībai.

Tas sākās ar ziņkārību. Draugs no darba reiz pieminēja, ka vakaros spēlē dažus automātus, lai atslēgtos. Es nodomāju — kāpēc ne? Pirmais vakars bija neveikls. Es nesapratu, kur kas atrodas, kā darbojas bonusi, cik ilgi griežas trīs simboli. Bet kaut kas mani piesaistīja. Nebija tā, ka es gribēju uzvarēt lielu summu. Drīzāk mani valdzināja tas mirklis, kad pirksts pieskaras pogai un pasaule uz divām sekundēm apstājas. Viss atkarīgs no nejaušības, no kaut kā, ko nevaru kontrolēt. Pēc tam, kad visu dienu esmu kontrolējis budžetus un termiņus, tā ir dīvaina, bet patīkama sajūta.

Pēc pāris mēnešiem es jau zināju, kuri automāti man patīk. Man nekad nav bijis favorīts ar nosaukumu, kas jāatceras no galvas. Vienkārši ir spēles, kurām ir savs ritms — lēnākas, ar skaņām, kas nekrīt uz nerviem, ar bonusiem, kas nāk tad, kad tos vismazāk gaidi. Tieši tādos brīžos es sāku pievērst uzmanību promokodiem. Sākumā es domāju, ka tie ir mārketinga triks. Bet tad es uzdūros forumam, kur cilvēki dalījās pieredzē, un viens puisis rakstīja, ka vavada promo codes viņam reiz palīdzējuši pagarināt spēles laiku par veselu vakaru. Tas mani ieinteresēja. Es sāku meklēt pats.

Janvārī, kad ārā bija mīnus piecpadsmit un es biju atgriezies no ziemas atvaļinājuma, es nolēmu izmēģināt vienu no šiem kodiem. Nekas grandiozs — vienkārši neliels bonuss, kas deva dažus papildu griezienus. Es toreiz spēlēju kādu spēli ar ēģiptiešu tematiku, kur simboli ir skarabeji un zelta monētas. Sēdēju virtuvē, tēja bija atdzisusi, un es pat nepamanīju, kā pagāja stunda. Bonusa griezieni beidzās, bet es turpināju ar savu naudu. Un tad, pilnīgi negaidīti, trīs simboli sakrita vietā, kas aktivizēja bezmaksas griezienu raundu. Es nejutos kā dzīvē mainījis cilvēks. Vienkārši bija patīkami. Beigās es izņēmu nelielu summu — pietika, lai nopirktu jaunu kafijas automātu, par kuru biju sappojis jau pusgadu. Tas nebija milzīgs laimests, bet tas bija mans laimests.

Pēc tam es sāku uztvert šo hobiju citādi. Es vairs neskaitīju katru eiro, ko ielieku. Es vienkārši noteicu sev, ka spēlēju tik daudz, cik nepieciešams, lai atslēgtos. Un ja bonuss nāk pretī, jo labāk. Martā, kad ārā sāka parādīties pirmās atkusnes pazīmes, es atkal izmēģināju vavada promo codes . Šoreiz tas bija kods, kas deva kādu procentu no zaudējumu atmaksas. Es to uztvēru kā nelielu drošības tīklu. Tajā vakarā es spēlēju spēli ar augļu simboliem, kas man atgādināja bērnības automātus veikalos. Nebija nekāda lielā satraukuma, tikai mierīga plūsma. Un tieši tādos brīžos, kad tu neko negaidi, notiek kaut kas jauks. Es laimēju summu, kas ļāva man nopirkt dārgu dāvanu sievai — viņa bija ilgi gribējusi konkrētu somu. Es nejutos kā azartspēļu ģēnijs. Es juteros kā cilvēks, kurš vienkārši labi pavadīja vakaru.

Vasarā es pārtraucu spēlēt uz pāris mēnešiem. Biju aizņemts ar darbu, ar ģimeni, ar braucieniem uz laukiem. Bet septembrī, kad vakari atkal kļuva garāki, es atgriezos. Un atkal — vavada promo codes man bija kā neliels atgādinājums, ka šī vieta joprojām ir draudzīga. Es spēlēju dažādas spēles: reiz tas bija automāts ar jūras tematiku, reiz ar safari. Katram bija sava atmosfēra. Un katrs vakars bija kā mazs ceļojums. Es nekad neesmu mēģinājis atgūt zaudēto. Ja zaudēju, vienkārši aizveru datoru un eju gulēt. Tas ir galvenais noteikums, ko esmu iemācījies. Jo azartspēles nav par naudu. Tās ir par sajūtu. Par to, ka vari ļauties kaut kam, kas nav tavā kontrolē, un justies labi ar to.

Mans draugs no darba reiz jautāja, vai es tiešām ticu, ka varu laimēt. Es atbildēju, ka neticu. Es ticu, ka varu labi pavadīt laiku. Un dažreiz šis laiks atmaksājas. Piemēram, pagājušajā nedēļā es atkal izmēģināju vienu no vavada promo codes, kas deva piekļuvi turnīram. Es tajā neuzvarēju, bet es iepazinos ar cilvēku no Lietuvas, kurš arī spēlē vakaros pēc darba. Mēs sākām sarakstīties, dalīties ar to, kuras spēles mums patīk. Tagad mums ir sava maza virtuve, kur mēs vienkārši runājam par dzīvi. Tas ir tas, ko es nebiju gaidījis. Ka azartspēles var dot ne tikai emocijas, bet arī cilvēkus.

Es zinu, ka daudzi uzskata, ka tas ir laika izšķiešana. Varbūt. Bet esmu iemācījies vienu lietu: ja tu dari kaut ko ar mēru un ar skaidru galvu, tas var būt patīkami. Es nekad nespēlēju, kad esmu dusmīgs vai noguris. Es nespēlēju, lai aizmirstu problēmas. Es spēlēju, jo man patīk pats process. Un ja bonuss vai kods palīdz šo procesu padarīt interesantāku, kāpēc ne? Mana sieva zina, ka es spēlēju. Viņa reiz jokoja, ka tas ir labāk par makšķerēšanu, jo vismaz esmu mājās. Un viņai ir taisnība. Esmu mājās, esmu mierīgs, un dažreiz mūsu mājās ienāk kāda jauna lieta, kas iegādāta no laimesta.

Šodien ir ceturtdiena, ārā atkal līst. Es tikko aizvēru datoru. Šovakar es nospēlēju stundu, izmantoju vienu no tiem kodiem, ko biju atradis, un beigās izņēmu nedaudz naudas. Nekas iespaidīgs, bet pietiks, lai rīt aizvestu bērnus uz picas vietu. Es nesaku, ka tas ir dzīves jēga. Bet tas ir mazs prieks, kas padara pelēko oktobri gaišāku. Un es domāju, ka daudziem trūkst tieši šādu mazu prieku. Mēs tik daudz strādājam, plānojam, kontrolējam, ka aizmirstam vienkārši ļauties. Manā gadījumā tas ir vakars ar kafiju, klusu mūziku un dažiem griezieniem. Un, ja paveicas, nākamajā rītā ir neliels pārsteigums. Tas nav par naudu. Tas ir par to, ka pasaule dažreiz ir dāsna, ja tu to nepiespiež. Un tas ir labākais, ko esmu iemācījies no sava hobija.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Temps de génération de la page : 0.033 secondes
Propulsé par Kunena