Question Kods no Telegram, kas izmainīja ziemu

Plus d'informations
il y a 1 jour 19 heures #205418 par agnellaora
Es nekad neesmu bijis tas, kurš sēž čatos. Telegram man vajadzīgs darbam – es strādāju par piegādātāju, un visi pasūtījumi nāk caur botiem. Bet tajā vakarā es biju viens. Lija lietus. Visi pasūtījumi bija beigušies. Es sēdēju mašīnā un gaidīju – varbūt kāds vēl pasūtīs picu vai veikala preces. Nebija nekā.

Tad es atvēru Telegram un sāku skatīties grupas. Draugi sūtīja mēmus, video, smieklīgas bildes. Bet vienā grupā kāds ielika reklāmu. "Bezmaksas griezieni – tikai šovakar. Izmanto kodu." Parasti es aizskrolēju garām reklāmām. Bet šoreiz es apstājos. Kods bija garš, ar burtiem un cipariem. Blakus rakstīts – vavada promo code telegram .

Es iedomājos – kāpēc gan ne? Man tāpat nav ko darīt. Es noklikšķināju uz linka. Atvērās vietne. Skaista, moderna. Es reģistrējos – vārds, e-pasts, telefona numurs. Pāris minūtes. Un tad ierakstīju to kodu. vavada promo code telegram nostrādāja. Manā kontā parādījās 20 bezmaksas griezieni. Nulle no manas kabatas.

Es sāku griezt. Spēle bija vienkārša – augļi, zvaniņi, zvaigznes. Likme automātiska, jo griezieni jau bija apmaksāti. Pirmie desmit – nekas. Nākamie desmit – 34 eiro. Es izņēmu 30, atstāju 4. Nopirku degvielu. Sajutos laimīgs.

Tā sākās mans stāsts. Ne jau par miljoniem, bet par mazām uzvarām, kas mainīja ikdienu.

Es sāku sekot līdzi Telegram kanāliem, kur dalās ar bonusu kodiem. Katru nedēļu es atradu jaunu vavada promo code telegram. Daži deva 10 bezmaksas griezienu, citi – 15, daži – bonusu bez depozīta. Es neieliku ne centa no savas kabatas, bet spēlēju regulāri. Un bieži vien uzvarēju.

Pirmajā mēnesī es uzvarēju 120 eiro. Tikai no bezmaksas griezieniem. Es nopirku mammai ziedus. Nopirku sev jaunu cepuri – vecā jau bija caurumota. Palika vēl, lai aizietu uz kino.

Otrajā mēnesī es uzvarēju 270 eiro. Nopirku ziemas riepas savai vecajai mašīnai. Sajutos drošāk.

Trešajā mēnesī notika kas lielāks. Es atradu Telegram kanālā kodu – vavada promo code telegram – kas deva 50 bezmaksas griezienu. Es to aktivizēju. Sāku griezt. Spēle bija ar džungļu tēmu – lauvas, pērtiķi, krokodili. Pirmie 30 griezieni – nekas. Nākamie 10 – 8 eiro. Pēdējie 10 – 440 eiro. Es nespēju noticēt. 440 no bezmaksas griezieniem. Es izņēmu 400. Nopirku dāvanas Ziemassvētkiem visai ģimenei.

Es biju pārsteigts, cik daudz veiksmes var atnest vienkāršs kods no Telegram. Bet es arī sapratu – nevar paļauties tikai uz to. Tāpēc es izveidoju sistēmu. Es spēlēju tikai ar kodiem, tikai ar bezmaksas griezieniem. Nekad neieliku savu naudu. Ja kods deva 10 griezienus un es neko nelaimēju – neko. Es aizgāju. Ja uzvarēju – izņēmu lielāko daļu.

Tā turpinājās vairākus mēnešus. Es uzvarēju kopā apmēram 1500 eiro. Ne jau miljonus, bet pietiekami, lai nosegtu visus neparedzētos izdevumus. Kad man salūza veļas mašīna – nopirku jaunu. Kad vajadzēja zobārstu – samaksāju. Kad gribējās aizbraukt pie drauga uz Liepāju – aizbraucu.

Lielākais laimests nāca pavasarī. Man vajadzēja naudu, lai reģistrētu savu auto – 500 eiro. Man nebija. Es atvēru Telegram, atradu svaigu vavada promo code telegram. 30 bezmaksas griezienu. Aktivizēju. Spēlēju to pašu augļu spēli, ar kuru laimēju pirmo reizi. Greizu. Pēc 20 griezieniem – nekas. Pēdējie 10 – 620 eiro. Es izņēmu 600. Nākamajā dienā reģistrēju auto.

Kopš tā laika ir pagājuši astoņi mēneši. Es joprojām sekoju līdzi Telegram kanāliem. Joprojām izmantoju vavada promo code telegram, kad tie parādās. Bet es vairs nespēlēju tik bieži. Tikai tad, kad ir labs kods. Tikai tad, kad zinu, ka neko nezaudēšu.

Vai es iesaku šo ceļu citiem? Jā, bet tikai tad, ja spēlējat ar galvu. Tikai ar bonusiem. Nekad neielieciet savu naudu. Es to iemācījos no savas pieredzes. Kad sāku, es apsolīju sev – ne centa no savas kabatas. Un es turēju šo solījumu. Tāpēc es esmu uzvarējis, nevis zaudējis.

Telegram ir pilns ar kodiem. Bet ne visi strādā. Meklējiet uzticamus kanālus. Pārbaudiet. Un, pats galvenais – neesiet mantkārīgi. Kad uzvarat – izņemiet. Kad zaudējat – necentieties atspēlēties. Tas ir vienkārši, bet daudzi to nesaprot.

Es sapratu. Tāpēc es joprojām esmu šeit. Ar savu veco mašīnu, ar savu darbu, ar savām mazajām uzvarām. Bet bez parādiem. Bez bailēm. Un ar sajūtu, ka dzīve nav tik slikta, kā dažreiz šķiet.

Paldies tiem Telegram kanāliem, kas dalās ar kodiem. Un paldies vavada promo code telegram par to, ka man iedevāt iespēju. Iespēju justies kā uzvarētājam, pat ja man kabatā nav miljonu. Jo īstā uzvara ir tad, kad tu kontrolē spēli, nevis spēle kontrolē tevi. Es to iemācījos. Un es nekad neaizmirsīšu.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Temps de génération de la page : 0.034 secondes
Propulsé par Kunena